Broj telefona

+385 99 5726 813

Email

info@salonljepotehypnotic.com.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak: 8:00 - 20:00 || Subota: 9:00 - 14:00

Obrve su okvir našeg lica, mnogi vizažisti, ali i svi oni koji imaju problem s obrvama znaju da su obrve vrlo bitne za definiranje lica. Japansko iscrtavanje obrva idealno je za postizanje odgovarajuće definicije lica, te će vam pomoći da preskočite dosadno crtanje obrva svakog jutra. Omogućiti će vam da uživate u lijepo oblikovanim obrvama bez imalo zamaranja oko njih, što za vas znači jedna briga manje u životu.

Najčešći problem su loše počupane, svijetle ili rijetke obrve, no uz to velik broj žena nezadovoljno je svojim prirodnim ili naknadno počupanim oblikom, te debljinom svojih obrva. Japanska metoda iscrtavanja obrva će vas oduševiti, jer vas oslobađa svih navedenih problema oko obrva i pruža dugotrajne rezultate.

Postupak japanskog iscrtavanja obrva sastoji se od nekoliko koraka. Prvi i najvažniji korak je savjetovanje s klijenticom. Treba preispitati kakva je njena vizija konačnog oblika, te procijeniti sadašnje stanje i utvrditi je li tu viziju moguće ostvariti. Kada klijentica dođe na tretman, najprije se počupa sav višak dlačica koji kvari zamišljeni oblik. Nakon toga obrve se dezinficiraju i olovkom se iscrta oblik koji mora biti prilagođen prirodnom obliku obrva i crtama lica. Kada se završi postupak crtanja olovkom, biramo pigment koji ćemo nožićem urezivati u kožu. Boja pigmenta bira se prema tonu kože, boji prirodnih dlačica obrva i boji tena. Faktori koji utječu na krajnji rezultat su dubina urezivanja, gustoća pigmenta i sama boja pigmenta. Nakon što izmiješamo boju, uzimamo instrument naziva „držač“ i na njega pričvrstimo nožić. Tim nožićem se iscrtava dlačica po dlačica kako bi obrve izgledale što prirodnije.

Cijeli tretman traje oko sat vremena, s time da se najviše vremena posvećuje prvom oblikovanju i iscrtavanju obrva olovkom. Dubina unosa pigmenta je veoma plitka, svega 1,3 mm. Nakon tretmana pigment koji je unesen u kožu bude dosta jak, ali već nakon 2-3 dana splasne i do 50% . Nakon tog vremena u koži ostaje pigment koji je dovoljan da bi Vaše obrve imale potpuno prirodan izgled. Trajnost pigmenta u koži ovisi o stanju i tipu kože, te o onome najbitnijem, njezi nakon samog tretmana. Ukoliko svoj posao oko njege obrva nakon tretmana odradite prema uputama, pigment u koži ostaje i do 18 mjeseci.

Ukoliko i Vi vodite borbu sa svojim neposlušnim obrvama, japansko oblikovanje obrva je idealno rješenje za Vas. Svoju borbu možete prekinuti već danas tako da ju prepustite nama.