Broj telefona

+385 99 5726 813

Email

info@salonljepotehypnotic.com.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak: 8:00 - 20:00 || Subota: 9:00 - 14:00

U našem salonu nudimo uslugu sve popularnije depilacije perlama.

O čemu se zapravo radi? Riječ je o vosku u granulama, koji se topi na temperaturi od 40-42 °C . S obzirom na to da se na kožu aplicira topao, potiče otvaranje pora, čime se postiže da se dlake lakše iščupaju iz korijena. Upravo zbog toga je i sama depilacija manje bolna i od tud joj naziv ”bezbolna depilacija”.

Depilacija perlama odlična je za uklanjanje dlaka na manjim područjima poput nadusnica, obrva, pazuha i intimne zone. Osim što manje boli, zbog samog sastava, vosak ne pirjanja za kožu, već isključivo samo za dlaku i samim time se smanjuje mogućnost pojave crvenila, iritacije, podljeva i sl.

S obzirom da mnoštvo žena dolazi na brazilsku depilaciju, zbog manje bolnosti, perle sve češće koristimo za depilaciju intimne zone. Žene su oduševljene ovom metodom, jer kažu da ih zaista puno manje boli i da sada s voljom dolaze na depilaciju.

Najkraća preporučena dužina za depilaciju je oko 3 mm. Depilacija perlama namijenjena je svima, za sve vrste i tipove kože , čak i muškarcima, koji su također oduševljeni s njome.

Odvažite se i isprobajte ovu metodu koju svi hvale! Ukoliko imate još bilo kakva dodatna pitanja, naš stručan tim je ovdje da Vam objasni i preporuči ono što je najbolje za Vas.