Broj telefona

+385 99 5726 813

Email

info@salonljepotehypnotic.com.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak: 8:00 - 20:00 || Subota: 9:00 - 14:00

Depilacija voskom još je uvijek najpopularnija metoda uklanjanja dlačica, što zbog cijene, što zbog vremenskog trajanja samog tretman.

Vosak koji se koristi za depilaciju nalazi se u patronama, koje se zagrijavaju u grijačima i kao takav se nanosi na kožu s pomoću rolera, a s kože se otklanja trakicama. Također postoji i tkzv. topli vosak koji se nalazi u limenkama i iz istih se uzima špatulom i nanosi na kožu, a također uklanja trakicama.

Uklanjanje neželjenih dlačica s pojedinih dijelova tijela postao je uobičajeni postupak u životu svake žene, ali i sve više muškaraca. Vršimo uklanjanje dlaka s cijelog tijela i među njima sve popularniju brazilsku depilaciju. Brazilska depilacija podrazumijeva uklanjanje dlačica s intimne zone.

Osim brazilske depilacije, sve je više tražena depilacija lica. Poremećajem hormona u trudnoći ili prilikom starenje sve više žena žali se na rast dlačica na licu, najviše iznad usnica i na bradi.

Najkraća preporučena dužina za depilaciju voskom je između 4 i 5 mm. Kako ne bi ste pogriješili u odabiru metode uklanjanja dlaka, naš tim je na raspolaganju za sva Vaša pitanja.