Depilacija

Depilacija potječe još iz drevnog Egipta. Najstarija metoda depilacije je takozvana egipatska depilacija tj. depilacija šećernom pastom. Depilacija voskom je novija metoda. Vosak se nalazi u patronama, zagrijava se i kao takav se nanosi na kožu s pomoću rolera, a s kože se otklanja trakicama.

Uklanjanje neželjenih dlačica s pojedinih dijelova tijela postao je uobičajeni postupak u životu svake  žene, ali i sve više muškaraca. U salonu nudimo uklanjanje dlačica s obje tehnike. Vršimo uklanjanje dlaka s cijelog tijela i među njima sve popularniju brazilsku depilaciju. Brazilska depilacija podrazumijeva uklanjanje dlačica s intimne zone.

Osim brazilske depilacije, sve je više tražena depilacija lica. Poremećajem hormona u trudnoći ili prilikom starenje sve više žena žali se na rast dlačica na licu, najviše iznad usnica i na bradi.

Najkraća preporučena dužina za depilaciju voskom je 0,5 cm, a za depilaciju šećernom pastom dlake mogu biti nešto kraće tj. oko 0,3 cm. Ukoliko je Vaša koža osjetljivija svakako Vam preporučamo da izaberete tehniku depilacije šećernom pastom.

Kako god bilo, naš stručan tim je ovdje da Vam objasni razliku između spomenutih metoda i preporuči ono što je najbolje za Vas.