Broj telefona

+385 99 5726 813

Email

info@salonljepotehypnotic.com.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak: 8:00 - 20:00 || Subota: 9:00 - 14:00

Najdjelotvorniji aparat u tretiranju opuštene kože, te razbijanja masnih nakupina. Jedinstvena karakteristika aparata je vrlo precizno, energetsko i dubinsko djelovanje.

Visoko fokusirani ultrazvuk koji za razliku od svih dosadašnjih aparata koji su djelovali samo na površini kože, djeluje duboko pod kožom. Djeluje na (SMAS) tkivo koje podržava kožu i slojeve masnog tkiva. Njegova nevjerojatna učinkovitost potvrđena je brojnim kliničkim ispitivanjima. Koristi fokusiranu ultrazvučnu energiju visokog intenziteta koja izaziva zagrijavanje tkiva u sjecišnoj točki ultrazvučnih valova i postiže temperaturu od 60°C do 70°C.

HIFU tretmani su sigurni, jer dolazi do zagrijavanja isključivo u žarišnoj točki i ne postoji opasnost od nekontroliranog zagrijavanja. Razbija masne ćelije i celulit, jer u stanicama masnog tkiva izaziva oštećenja i time postiže njihovo postupno uklanjanje. Unutar 8-12 tjedana vide se rezultati, jer to je vremenski period potreban tijelu kako bi ono prirodnim putem uklonilo uništene masne ćelije. Kod nekih osoba rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana ili nakon par sati, a krajnji rezultat se očituje u periodu od 60 do 90 dana.

KONTRAINDIKACIJE ZA TRETMAN:
·Trudnoća i dojenje
·Srčana bolest
·Pacemaker
·Epilepsija
·Osip, plikovi
·Konzumiranje alkoholnih pića
·Čirevi
·Bolesti želuca, crijeva, jetre, gušterače
·Bilo koji oblika raka
·Opekline od sunca
·Pretjerana potkožna masnoća
·Novonastali ožiljci
·Otvorene rane ·Korištenje varafarina i heparina (lijekovi koji se koriste za sprječavanje tromboze ili zgrušavanje krvi) u zadnjih 2 tjedna