Broj telefona

+385 99 5726 813

Email

info@salonljepotehypnotic.com.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak: 8:00 - 20:00 || Subota: 9:00 - 14:00

Koža je vrlo važan faktor u životu i zaslužuje najbolju moguću njegu. Živi je organ koji diše i obnavlja se. Starenjem postupno gubi elastičnost, što je rezultat uništavanja kolagena i elastina. Koža je glavni pokazatelj stila života, stresa, prehrane, nedostatka vremena i pažnje.

Hidratizacija tj. održavanje vlage je najvažniji dio njege svakog tipa kože. Tretmani lica u našem salonu vrše se vrhunskim preparatima kozmetičke kuće Kuo’s. PROFESIONALNA KUO’S kozmetika bez parabena s prirodnim i visokoefikasnim aktivnim sastojcima, fokusirana je na istraživanje i razvoj naprednih proizvoda koji zamjenjuju agresivne kirurške metode te njeguje kožu s trenutnim rezultatima i dugotrajnim djelovanjem, a to je garancija da ste za njegu svoje kože odabrali provjerenu kvalitetu.

Širokom ponudom, prilagođavamo se svim Vašim potrebama. Profesionalnom analizom odabiremo tretmane koji upravo najbolje odgovaraju Vašem tipu i stanju kože.

Klasično čišćenje lica tretman je za sve uzraste. Preporuča se napraviti barem 3 puta godišnje za sve one koji nemaju iznimnih problema s kožom, a češće za sve one koji imaju problema s aknama i upalnim procesima.

Ukoliko nemate upalnih procesa na licu, Vaš tretman klasične njege lica može uključivati i masažu. Masaža lica je kao šećer na kraju za potpuno opuštanje. Pomno izabranim uljima hranimo Vašu kožu, a određenim pokretima omogućavamo bolju penetraciju preparata te pospješujemo bolju cirkulaciju i elastičnost .