Broj telefona

+385 99 5726 813

Email

info@salonljepotehypnotic.com.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak: 8:00 - 20:00 || Subota: 9:00 - 14:00

Najraniji zapis o korištenju šminke dolazi iz prve egipatske dinastije. Žene su tada stavljale tamnozelenu boju na kapke, te su ih tamnile pomoću ugljena isto kao i trepavice. Većina šminke pravila se od korova, cvijeća, masti, brendija, povrća, izvorske vode i zgnječenih jagoda.

U tom razdoblju svijetli ten je značio lagodan život, dok je taman ten značio težak rad na otvorenom. Kako bi sačuvale svijetli ten, žene su nosile dječje kapice, suncobrane, te sve vidljive dijelove kože prekrivale izbjeljivačima i odstranjivačima mrlja.

Turkinje su kanom uokvirivale svoje oči, što je kozmetička industrija odmah prepoznala kao jedan od mogućih trendova. Pomoću ove tehnike oči su izgledale veće, a riječ „vamp“ postala je sinonim za žene s takvim očima.

Šminkanje je danas postalo neizostavan ritual svake žene. A ukoliko Vam je potrebno profesionalno šminkanje i postojani make-up za svakojake prigode, u ponudi imamo šminkanje za vjenčanje kako bi mladenke izgledale savršeno na najvažniji dan u životu. Uz to u ponudi imamo i svečani make-up, te dnevni make-up. Naše stručne djelatnice Vam stoje na usluzi koko bi ostvarile Vaše želje.