Broj telefona

+385 99 5726 813

Email

info@salonljepotehypnotic.com.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak: 8:00 - 20:00 || Subota: 9:00 - 14:00

Masaža potječe od arapske riječi “massa”, što znači dodir. Vrsta je alternativne medicine koja je potrebna svakome. Koliko ljubavi i pažnje dajete svome tijelu , toliko će vam vaše tijelo vratiti u vašoj trećoj životnoj dobi. Vaše tijelo je u današnje vrijeme izloženo stresovima, bilo da je riječ o fizičkom ili mentalnom. Cilj masaže je opuštanje kompletnog organizma i očuvanje zdravlja. Izravnim dodirom receptori u koži šalju signale mozgu koji reagira poticanjem lučenja endorfina poznatog kao hormon sreće. Osim poboljšanja cirkulacije, olakšava probavu, opušta mišiće, a može pozitivno utjecati i na samu psihu. Ovisno o potrebi i željama klijenta, masažom možemo tretirati cijelo tijelo ili samo pojedine dijelove različitim tehnikama.

U ponudi imamo slijedeće vrste masaže:

KLASIČNA KOZMETIČKA MASAŽA

Ovom tehnikom postiže se duboka relaksacija, opuštaju se mišići te se smanjuje razina stresa. Također pomaže pri smanjivanju glavobolje, nesanice i nervoze. Izravno djeluje na mišićni sustav, a posebnim pokretima omogućava se izolacija i djelovanje na pojedine mišiće te se njihovom stimulacijom poboljšava tonus i smanjuje napetost.

AROMAMASAŽA

Aroma masaža je kombinacija mirisa eteričnih ulja koja imaju cilj opuštanja i podizanja raspoloženja. Pokreti ove masaže izravno djeluju na zglobove, čime se povećava pokretljivost i stimulira muskulatura.

MEDICINSKA MASAŽA

Kao što joj i sam naziv kaže, djeluje u medicinske svrhe. Poboljšava cirkulaciju, smanjuje bol u leđima i vratu. Pomoću medicinske masaže razbijamo tkzv. ”miogleloze”, a jačina pritiska regulira se ovisno o problemu i izdržljivosti klijenta.

MASAŽA MAGNEZIJEVIM ULJEM

Nanošenjem ulja magnezija na kožu „podebljava“ se zaliha magnezija u organizmu. Prednost ovog ulja u odnosu na suplemente je u tome što se brzo i lako apsorbira u organizmu. Ublažava bolove i grčeve u mišićima, smanjuje učestalost glavobolja i migrena, smanjuje stres i poboljšava kvalitetu sna, snižava krvni tlak te uravnotežuje šećer u krvi.