Broj telefona

+385 99 5726 813

Email

info@salonljepotehypnotic.com.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak: 8:00 - 20:00 || Subota: 9:00 - 14:00

Mikrodermoabrazija je vrlo popoularan tretman koji regenerira kožu lica i tijela, te im daje mladoliki izgled. Osim što ima funkciju regeneracije kože djeluje na akne, ožiljke od akni, bore, keratoze i hiperpigmenatacije. Tretman je iznimno blag i bezbolan.

Ovo je metoda kod koje možemo regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo raditi bez straha od alergijske reakcije i ožiljaka jer se ne dovodi nikakvo stano tijelo u stanice. Stupanj agresivnosti tretmana ovisi o tipu i stanju kože osobe kojoj radimo tretman.  Pomoću kristala aluminijevog oksida na kontroliran način djeluje se na površinski sloj kože i učinkovito ljušti odumrle stanice. Uklanjanjem odumrlih stanica s površine kože u bazalnom sloju epidermisa potiče se ubrzani rast novih stanica. Nove stanice koje iz bazalnog sloja migriraju prema gornjim slojevima obnavljaju oštećenu kožu.

Tretmanom mikrodermoabrazije vraćamo koži zdrav izgled. Koža će nakon tretmana biti svježa, glađa, regenerirana bez grubih i vidljivih bora i pora, te će hiperpigmentacijske mrlje biti manje vidljive. S obzirom na poboljšanje strukture kože nastaje i trenutni lifting efekt. Izgubljeni kolagen se obnavlja i vraća se čvrstoća i elastičnost kože.

Jako je važna sama njega nakon tretmana, jer je koža osjetljiva i prolazi kroz proces zacjeljivanja na površini. Proces zacjeljivanja započinje 12 sati poslije tretmana, te je potrebno oko tjedan dana kako bi koža bila potpuno zdrava.

Tretman se može raditi samostalno ili u kombinaciji s nekim drugim tretmanima. Nakon samog tretmana preporuča se napraviti ultrazvuk koji djeluje na bržu regeneraciju kože i pospješuje staničnu opskrbu kisikom. Također umiruje kožu, te omogućava bolju apsorpciju aktivnih supstanci iz preparata u kožu. Rezultat je sjana i čista koža bez crvenila i iritacija. Koža lica se nakon tretmana mora više puta dnevno hidratizirati kako bi proces zacjeljivanja bio što brži i uspješniji.

Održavanje kože čistom je vrlo bitan dio u osnovnoj njezi lica, a jedan od tretmana koji će Vam u tome pomoći je svakako mikrodermoabrazija. Najbolji rezultati se postižu u serijama tretmana u razmacima od 7 do 10 dana ovisno o tipu i stanju kože.

Kontraindikacije: Ne preporuča se kod osoba koje imaju bolesti kože poput herpesa, upalne procese, rozaceu ili su dijabetičari.