Broj telefona

+385 99 5726 813

Email

info@salonljepotehypnotic.com.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak: 8:00 - 20:00 || Subota: 9:00 - 14:00

Kada govorimo o bioliftu ili mioliftu zapravo govorimo o mikrostrujama. Vrlo popularan tretman protiv starenja kože, koristi se u svrhu uklanjanja sitnih linija i bora, te poboljšanja strukture kože. Mikrostruja radi na principu električnih impulsa i time povećava staničnu reakciju koja se usporava prilikom starenja, bolesti ili stresa. Oponašajući prirodno bioelektrično strujanje pomaže tijelu da obnovi tkivo i ubrza metabolizam. Kako bi aktivirala živce koji uzrokuju micanje mišića koristi stimulaciju mikro amperima.

Koža je fasciom pričvršćena za mišiće lica, kada oslabi ne može se oduprijeti kontrakcijama mišića i gravitaciji, a poslijedica toga su staračke i mimičke bore.Važno je poznavanje anatomije lica i vrata jer mikrostruje utječu na skraćivanje odnosno izduživanje pojedine vrste mišića. Potkožno mišićno tkivo će nakon tretmana biti jače, čvršće, punije i napetije.

Kako starimo tako gubimo kolagen i elastin, te se zbog toga koža opušta i stvaraju se bore. Miolift je kao i biolift tretman koji stimulra mišiće pomoću posebno adaptirane struje. Razlike u djelovanju između miolifta i biolifta gotovo da i nema. Oba tretmana utječu na kolagena vlakna, a kao rezultat toga je zatezanje ili lifting kože.

Lagane mikrostruje potiču jaču proizvodnju kolgena i elastina, utječu na cirkulaciju i ubrzavaju obnovu stanica. Ovim tretmanom ćemo ublažiti nastale bore i smanjiti nastajanje novih, te učvrstiti mišiće lica i vrata. Osim što se učvršćuje lice i vrat, podiže se koža na kapcima i čeljusti. Zbog efekta pilinga pojačava se propusnost kože i omogućava bolja penetracija preprata i aktivnih sastojaka u kožu.

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Nakon tretmana koža će biti vidljivo čvršća. Biolift tj. miolift ima dugotrajno djelovanje, jer jednom oporavljena koža dosta vremena ostaje blistava i sjajna. Tretman je prilagođen za sve tipove kože. Bezbolan je i nema nikakvih posljedica. Koža nahranjena hijaluronskom kiselinom koju unosimo djeluje mlađa barem 5 godina. Takav rezultat traje i do mjesec dana, nakon čega je neophodno ponoviti tretman.

Unoseći hijaluronsku kiselinu pod kožu zamjenjujemo vlastitu koja je istrošena i dodati ćemo novu koja vlaži kožu i potiče stvaranje kolagena. Ukoliko imate dehidriranu, opuštenu kožu, kožu s podočnjacima, kapilarama, aknama, ožiljcima, hiperpigmentacijama ovo je zasigurno idealan tretman za Vas. Preporuča se 6 – 10 tretmana, 2- 3 x tjedno. Održavanje efekta je jednom u 15 dana. Također se preporuča korištenje zaštitnog faktora za vijeme sunčanih dana.