Njega lica

Koža je vrlo važan faktor u životu i zaslužuje najbolju moguću njegu. Živi je organ koji diše i obnavlja se. Starenjem postupno gubi elastičnost što je rezultat uništavanja kolagena i elastina. Koža je glavni pokazatelj stila života, stresa, prehrane, nedostatka vremena i pažnje.

Hidratizacija tj. održavanje vlage je najvažniji dio njege svakog tipa kože. Tretmani lica u našem salonu vrše se vrhunskim preparatima kozmetičke kuće Algologie. Algologie ima 100% prirodnu kozmetiku na bazi algi, a to je garancija da ste za njegu svoje kože odabrali provjerenu kvalitetu.

U našoj ponudi imamo za svakoga ponešto. Profesionalnom analizom kože odabiremo preparate koji Vam najbolje odgovaraju.

Anti-age tretmani namijenjeni su za gospođe koje žele svoju kožu održati mladom, ublažiti nastale bore, te spriječiti nastanak novih.

Klasično čišćenje lica je tretman za sve uzraste. Ovaj tretman preporuča se obaviti barem 3 puta godišnje za sve one koji nemaju iznimnih problema s kožom, a češće za sve one koji imaju problema s aknama i upalnim procesima.

Masaža lica je kao šećer na kraju za potpuno opuštanje. Pomno izabranim uljima hranimo Vašu kožu, a određenim pokretima omogućavamo bolju penetraciju preparata te pospješujemo bolju cirkulaciju i elastičnost .