Nokti

Današnji način života, prehrana i stres imaju veoma veliki utjecaj na organizam. Osim što utječu na organizam, utječu na kvalitetu i rast noktiju. Sve više žena žali se na problem s pucanjem i listanjem noktiju.

Klasični lakovi nisu trajno rješenje, brzo se skidaju i uništavaju. Umjetni nokti danas su sve više viđeni na rukama žena. Ugradnja noktiju je za sve one koje imaju jako kratke nokte, a žele ih produžiti tipsom ili šablonom.

Samo geliranje noktiju može se obaviti na noktima žena koje su zadovoljne njihovom prirodnom dužinom,  ali ih žele dodatno učvrstiti.

Skidanje gela s noktiju sve je zastupljenije zbog pojave trajnog laka. Trajni lak je namijenjen za sve one koje su zadovoljne s kratkom dužinom noktiju, ali i njihovom kvalitetom. Puno je dugotrajniji od običnoga laka, ali je uvjet da osoba koja ga stavlja ima iznimno kratke i čvrste nokte.

Ukoliko ne znate procijeniti u kakvom stanju su Vaši nokti, rado ćemo Vam pomoći i odabrati zajedno s Vama ono što će Vaše nokte učiniti lijepima.