Obrve

Oblik i izgled obrva izuzetno je važan za cjelokupan izgled vašeg lica. Nevješto oblikovane, neuredne ili pretanke obrve narušit će dojam bez obzira na to koliko se potrudili oko ostatka make-upa. Oblikovanje obrva najbolje je prepustiti stručnjacima.

Čupanje obrva pincetom omogućava precizno uklanjanje dlačice, jednu po jednu kako bi se krajnji oblik doveo do savršenstva.

Ukoliko osoba ima svjetlije dlačice može se prethodno napraviti bojanje obrva. Boja se drži svega 2-3 minute, a služi za potamnjivanje dlaka. Kod osoba s izričito svijetlim obrvama teže je napraviti oblik, pa je stoga bojanje obrva idealno rješenje.

Sve popularnije čupanje obrva koncem tj. threading možete pronaći i u našem salonu. Za razliku od čupanja pincetom, čupanje obrva koncem uklanja dlake jednom čistom linijom i čupka dlačice sve odjednom, te je tako puno brže i lakše oblikovati obrve.

Ako niste osoba koja ima guste obrve, japansko iscrtavanje obrva rješenje je za Vas. Japanska metoda iscrtavanja obrva pomoći će Vam da preskočite dosadno iscrtavanje obrva olovkom. Ova tehnika spada u kategoriju polutrajnog make-upa. Dlačice se ne čupaju, nego se crtaju na mjestima gdje nedostaju prirodne. Dobrim odabirom pigmenta, dobiva se potpuno prirodan izgled obrve. Razlika između crtane dlačice i prirodne dlake gotovo je nevidljiva. Prednost ovog tretmana je što se obrve ne mogu izbrisati i pigment u koži se zadržava do 18 mjeseci.