Broj telefona

+385 99 5726 813

Email

info@salonljepotehypnotic.com.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak: 8:00 - 20:00 || Subota: 9:00 - 14:00

Trepavice su iznimno važan detalj na svakom licu. Da je uistinu tako, potvrđuje i činjenica da je maskara najprodavaniji kozmetički proizvod. Sigurno ste jedna od onih žena koja je potrošila čitavo bogatstvo na kupovinu raznih maskara.

Ukoliko su Vaše trepavice duge, a svijetle, bojanje trepavica je odlično rješenje da ih naglasite i bez nanošenja maskare.

Ugradnja trepavica rješava sve prije navedene probleme, pa tako i problem kratkih trepavica. Ekstenzija trepavica ili produživanje trepavica rješenje je za brigu oko kupnje i odabira savršene maskare.

„Umjetne trepavice ugradnja“ sve je više tražen pojam, a pitate se zašto? Zato što ekstenzije štede Vaše vrijeme, umjesto da trošite svoje dragocjeno vrijeme ujutro na nanošenje maskare, možete si priuštiti duže spavanje, a kada se ustanete Vaše će trepavice izgledati besprijekorno. Rješavaju problem crnila ispod očiju kao i neugodnog osjećaja trusenja maskare u oči.

Postoje dvije osnovne vrste ugradnje trepavica. Ruski volumen i klasične trepavice.

Ako se odlučite za umjetne, trepavice preporučamo takozvane 3D trepavice odnosno ruski volumen . Za razliku od klasičnih trepavica lakše su, tamnije, gušće, izdržljivije i ono što je najbitnije ne uništavaju Vaše prirodne trepavice. Gustoća i dužina trepavica su razne, a to ostavljamo Vama na izbor. Priuštite si glamurozan pogled i zaboravite na dosadno nanošenje maskare. Ugradnja trepavica traje 2 sata, a u Vašim glamuroznim trepavicama možete uživati puna 4 tjedna bez dodatnih nadogradnja.