Broj telefona

+385 99 5726 813

Email

info@salonljepotehypnotic.com.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak: 8:00 - 20:00 || Subota: 9:00 - 14:00

Najnovija i najnaprednija tehnologija u estetskim tretmanima kojoj je potreban samo jedan tretman za postizanje nevjerojatnih rezultata. Najdjelotvorniji aparat u tretiranju opuštene kože lica, vrata i dekoltea.

Jedinstvena karakteristika aparata je vrlo precizno, energetsko i dubinsko djelovanje. Postignuti rezultati traju i do nekoliko godina ovisno o stanju i dobi kože. Ne-invazivna metoda koja zamjenjuje kirurške tretmane.

Visoko fokusirani ultrazvuk, koji za razliku od svih dosadašnjih aparata koji su djelovali samo na površini kože, djeluje duboko pod kožom. Njegova nevjerojatna učinkovitost potvrđena je brojnim kliničkim ispitivanjima. Koristi fokusiranu ultrazvučnu energiju visokog intenziteta, koja izaziva zagrijavanje tkiva u sjecišnoj točki ultrazvučnih valova i postiže temperaturu od 60°C do 70°C.

HIFU tretmani su sigurni, jer dolazi do zagrijavanja isključivo u žarišnoj točki i ne postoji opasnost od nekontroliranog zagrijavanja. S obzirom na visoku temperaturu koju postiže stimulira stanice i proizvodnju kolagena i elastina, te pomlađivanje tkiva. Prirodni lifting vidljiv je nakon jednog tretiranja i ne zahtjeva nikakav oporavak klijenta.

Ova metoda je pogodan za sve osobe koje žele usporiti i smanjiti znakove starenja kao i produžiti kirurški učinak liftinga. Rezultati su zadivljujući, a oporavka gotovo da i nema pa se nakon tretmana možete posvetiti svojim svakodnevnim obvezama. Tretmani se mogu raditi tijekom cijele godine.

KONTRAINDIKACIJE ZA TRETMAN:

·Trudnoća i dojenje
·Srčana bolest
·Epilepsija
·Osip, plikovi
·Pod utjecajem alkohola
·Bolesti želuca, crijeva, jetre, gušterače
·Bilo koji oblika raka
·Prisutnost bilo kakve lokalne ili sustavne kožne bolesti koja zacjeljuje
·Opekline od sunca
·Pretjerana potkožna masnoća
·Novonastali ožiljci
·Cistične akne na licu
·Prisutnost implantata
·Dugogodišnje pušenje
·Mentalna bolest
·Estetski tretmani u području lica: zatezanje lica, bilo kakvi tretmani ubrizgavanja injekcijom, botox u zadnjih 6 mjeseci, pomlađivanje laserskim tretmanom u zadnjih 6 mjeseci, duboki pilinzi lica u posljednjih 6 mjeseci
·Uzimanje izotretinoina (lijek koji utječe na stvaranje sebuma, koristi se za liječenje akni) i retinoida (lijek za liječenje akni i psorijaze) u zadnjih 2 tjedna
·Korištenje antidepresiva
·Korištenje varafarina i heparina (lijekovi koji se koriste za sprječavanje tromboze ili zgrušavanje krvi) u zadnjih 2 tjedna
·Veći operativni zahvati u prethodnoj godini