Broj telefona

+385 99 5726 813

Email

info@salonljepotehypnotic.com.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak: 8:00 - 20:00 || Subota: 9:00 - 14:00

Ultrazvučno čišćenje lica siguran je i bezbolan tretman. Za izvođenje tretmana koristi se aparat zvan ultrazvučna špatulica. Čišćenje lica započinjemo prislonivši metalni dio špatulice na kožu. Ona pomoću ultrazvučne vibracije izbacuje komedone iz kanala bez pritiska i neugodnog istiskivanja.

Svrha tretmana je djelovanje na svih pet slojeva epidermisa i uklanjanje odumrlih stanica, te čišćenje pora. Prelaskom preko kože na špatulici ostaju komedoni (miteseri) i sav višak masnoće s lica. Osim što uklanja mitesere radi i površinski piling, te na taj način uklanja mrtve stanice. Ovim tretmanom pospješuje se mikrocirkulacija, stanična obnova i metabolizam kože, popravlja se tonus i potiče bolja apsorpcija hranjivih tvari iz preparata, te opskrba stanica kisikom.

Tretman ultrazvučnom špatulicom savršena je alternativa za klasičan tretman čišćenja lica, jer traje kraće. Na koži ostaju minimalni tragovi čišćenja, koji se gube unutar sat vremena nakon samog tretmana. Koža se brže pročišćava i normalizira, dubinski se regenerira te se stanjuje grubi rožnati sloj i sužavaju se proširene pore. Nakon samog tretmana koža je čista i sjajna, ten ujednačen, a crvenilo i iritacije su minimalni i iz tog razloga ga je lakše uklopiti u dnevne obveze.

Tretman je odličan jer se može napraviti neposredno prije nekog važnog događaja, bez straha od bilo kakvih iritacija i ljuštenja. Čišćenje lica ultrazvučnom špatulicom odlično je za rješavanje problema s aknama, jer tijekom tretmana ultrazvukom na površini kože nastaje tanak sloj ozona koji je zaslužan za uništavanje mikroorganizma te se na taj način temeljito dezinficira i čisti koža.

Tretiranje lica ultrazvučnom špatulicom traje 20-ak minuta i apsolutno je siguran bez potencijalnih opasnosti od bilo kakvog poremećaja funkcije kože. Tretman se preporuča svima koji žele čistu i svježu kožu te kožu bez akni i bubuljica. S obzirom da je tretman blag preporuča se i osobama s osjetljivom kožom jer ne ostavlja nikakve tragove crvenila i ranica.