Tretman ultrazvučnom špatulicom

Ultrazvučno čišćenje lica siguran je i bezbolan tretman. Tretman se radi uz pomoć aparata zvan ultrazvučna špatulica. Prislonivši metalni dio špatulice na kožu započinjemo čišćenje lica. Ona pomoću ultrazvučne vibracije izbacuje komedone iz kanala bez pritiska i neugodnog istiskivanja.

Svrha tretmana je djelovanje na svih pet slojeva epidermisa i uklanjanje odumrlih stanica, te čišćenje pora. Prelaskom preko kože na špatulici ostaju komedoni (miteseri) i sav višak masnoće s lica. Osim što uklanja mitesere radi i površinski piling, te na taj način uklanja mrtve stanice. Ovim tretmanom pospješuje se mikrocirkulacija, stanična obnova i metabolizam kože, poporavlja se tonus i potiče bolja apsorpcija hranjivih tvari iz preparata, te opskrba stanica kisikom.

Tretman ultrazvučnom špatulicom je savršena alternativa za klasičan tretman čišćenja lica jer kraće traje. Na koži ostaju minimalni tragovi čišćenja koji se gube unutar sat vremena nakon samog tretmana. Koža se brže pročišćava i normalizira, dubinski se regenerira, te se stanjuje grubi rožnati sloj i sužavaju se proširene pore. Nakon samog tretmana koža je čista i sjajna, ten ujednačen, a crvenilo i iritacije su minimalni i iz tog razloga ga je lakše uklopiti u dnevne obveze.

Tretman je odličan jer se može napraviti neposredno prije nekog važnog događaja bez straha od bilo kakvih iritacija i ljuštenja. Čišćenje lica ultrazvučnom špatulicom odlično je za riješavanje problema s aknama jer tijekom tretmana ultrazvukom na površini kože nastaje tanak sloj ozona koji je zaslužan za uništavanje mikroorganizma, te se na taj način temeljito dezinficira i čisti koža.

Tretiranje lica ultrazvučnom špatulicom traje 20-ak minuta i apsolutno je siguran bez potencijalnih opasnosti od bilo kakvog poremećaja funkcije kože. Tretman se preporuča svima koji žele čistu i svježu kožu te kožu bez akni i bubuljica. S obzirom da je tretman blag preporuča se i osobama s osjetljivom kožom jer ne ostavlja nikakve tragove crvenila i ranica.