Broj telefona

+385 99 5726 813

Email

info@salonljepotehypnotic.com.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak: 8:00 - 20:00 || Subota: 9:00 - 14:00

Ultrazvuk za lice tretman je koji koristi postupak mezoporacije, zato ga još neki nazivaju i beziglična mezoterapija. Omogućava ubacivanje aktivnih supstanci iz preparata duboko u slojeve kože i potkožno tkivo, te postiže slijedeće efekte:

  • podmlađivanje kože
  • duboku hidrataciju kože
  • uklanjanje i smanjivanje bora
  • zatezanje kože i lifting
  • smanjivanje i otklanjanje hiperpigmentacije
  • smanjuje crvenilo i proširene kapilare

Ultrazvuk se godinama korstio kao sredstvo u fizikalnoj terapiji. Najbitnije svojstvo mu je toplina jer aktivira mikrocirkulaciju i ubrzava limfni tok. Osim što djeluje na mikrocirkulaciju i limfni tok razgrađuje masti i poboljšava potkožne apsorpcije, te na taj način smanjuje višak vode i nakupljanje masti. Potiče se rad fibroblasta, obnavljanje kolagena i elastina, te uklanja vrećice ispod očiju i tamne krugove.

Tretman je izrazito ugodan, opuštajuć i idealan je za njegu kože lica i područje oko očiju. Tretmani se rade svaki drugi dan. Broj tretmana varira jer su regije i problemi koji se rješavaju individualni. Preporuka je od 5 do 10 tretmana za postizanje rezultata.

Ultrazvuk se godinama koristio kao sredstvo u fizikalnoj terapiji. Najbitnije svojstvo mu je toplina, jer aktivira mikrocirkulaciju i ubrzava limfni tok. Osim što djeluje na mikrocirkulaciju i limfni tok razgrađuje masti i poboljšava potkožne apsorpcije, te na taj način smanjuje višak vode i nakupljanje masti. Potiče se rad fibroblasta, obnavljanje kolagena i elastina, te uklanja vrećice ispod očiju i tamne krugove.

Tretman je izrazito ugodan, opuštajući i idealan je za njegu kože lica i područje oko očiju.

Tretmani se rade svaki drugi dan. Broj tretmana varira, jer su regije i problemi koji se rješavaju individualni. Preporuka je od 5 do 10 tretmana za postizanje rezultata.

Ultrazvuk lica svojim mikro vibracijama i toplinom aktivira otvaranje stanica i time preparati mogu prodrijeti puno dublje pod kožu nego klasičnim utrljavanjem. Svi aktivni sastojci poput minerala, vitamina, hijaluronske kiseline, retinola prodiru direktno u stanice koje se nakon nekoliko minuta zatvaraju i time omogućavaju da svi aktivni sastojci ostaju u njima i u potpunosti se upiju. Sam postupak traje 20-30 minuta, ovisno o tipu i stanju kože.

Uslijed zanemarivanja njege lica ili nepravilnog njegovanja na koži se pojavljuju određeni problemi i stanja. Takva koža je sklonija borama, perutanju, flekama i pretjeranoj dehidraciji, poprimiti će sivkastu boju i izgledati će umorno. Ukoliko želite izbjeći takvo stanje kože ili popraviti trenutačno i usporiti znakove starenja ili ih ublažiti, ultrazvuk lica tretman je koji Vam je potreban kako bi u tome uspjeli.

Tretman se ne preporučuje trudnicama, dojiljama, te osobama koje imaju problema s jetrom i bubrezima.